IMUNONAT

Plantele pot absorbi substanțele nutritive nu numai prin sistemul radicular, ci și prin părțile de la suprafața solului - frunze și tulpini. Soluțiile nutritive apoase penetrează până la țesutul conducător din frunze, în principal prin cuticula și epiderma prin canalele continue formate din substanțe pectine. Intensitatea consumului de nutrienți de frunze depinde de compoziția soluției de nutrienți, de faza de creștere a plantelor, de temperatură și de umiditatea aerului. Frunzele tinere asimilează substanțele nutritive mai bine decât cele bătrâne. Cel mai bun efect al fertilizării foliare este în perioada de activitate maximă de viață și în timpul perioadei de formare a organelor de reproducere. Nutrienții care intră în frunze se implică în metabolismul plantei, care are impact asupra procesului de fotosinteză, activitatea fermenților și productivitatea generală a culturilor.

Extract humic IMUNONAT
produsul este un îngrășământ lichid organic care acționează ca un stimulator de creștere și ca sursă de nutrienți.
Extract humic IMUNONAT
îmbunătățește starea generală a solului, stimulează microflora benefică, contribuie la transformarea elementelor organogene din sol într-o formă accesibilă plantelor.
Extract humic IMUNONAT
ajută la formarea unui sistem radicular sănătos și crește rezistența plantelor la stres (cu agenți patogeni, condiții climatice nefavorabile)
Extract humic IMUNONAT
stimulează fotosinteza plantelor, frunzele culturilor sunt mai verzi și mai sănătoase.

Ca rezultat al efectelor complexe asupra solului, microflorei solului și a plantelor, se obține o creștere semnificativă a randamentului.